Kiropraktor

Kiropraktor

En kiropraktor behandler pasienter med plager og redusert funksjon i bevegelsesapparatet eller i nerve-, muskel-, skjelettsystemet. Kiropraktorens oppgave er å diagnostisere, behandle, rehabilitere og forebygge slike plager. Dette gjøres i klinisk konsultasjon med pasienten.


Kiropraktoren bruker medisinske undersøkelser og bildediagnostikk der det er nødvendig, i tillegg til funksjonell testing av nerve-, muskel- og skjelettapparatet. 


Behandlingen kan bestå av forskjellige manuelle teknikker og håndgrep, treningsøvelser og råd og veiledning om kosthold og livsstil. Alle kiropraktorer har rett til å sykmelde og henvise direkte til spesialist og undersøkelser. 


Det er Geir Haram som er kiropraktor hos Aura Trening og Helse. Han har lang fartstid i yrket og er en meget dyktig kliniker. Geir er tilstede mandag og onsdag.


Vi har også avtale med de fleste forsikringsselskaper slik at du som har helseforsikring kan benytte denne hos Geir. Vi pleier å direktefakturere forsikringsselskapet slik at du slipper og legge ut.


Prisene hos Geir:

Behandling 350,-

Førstegangs konsultasjon 510,-


Slik booker du time:

Ringer resepsjonen på tlf 51314545.

Ditt lokale treningssenter!