Våre PTer
Ditt lokale treningssenter!

Nedenfor finner du en oversikt over alle de personlige trenerne som jobber på Aura! De har alle skrevet litt om seg selv. De er godt utdannet og står klare til å hjelpe deg med trening!

Våre dyktige PTer

Elisabeth Melby Hagen, tlf: 90414605


Utdannet personlig trener ved Norges Idrettsakademi. Begynte å jobbe som PT i 2014,  i tillegg til jobben som instruktør på sykkel og styrke. Har lang fartstid med barn- og ungdomsfotball, og har trenerutdannelse i fotball fra Norges fotballforbund, trener 1 og 2. Har også vært trener på seniornivå for damer.

Jeg har kunder fra 11 år og opp til 82 år, også noen på nasjonalt nivå i sin idrett, så alder eller hvilken form man er i har ingenting å si for å trene med en personlig trener.


Mitt mål som personlig trener er å motivere, veilede og hjelpe mine kunder til å oppnå sine mål og samtidig ha det gøy på veien og føle at dette øker livskvaliteten.


Daniel Johansen, tlf: 90948455


Jeg tok en bachelorgrad i fysisk aktivitet og ernæring ved Høyskolen Kristiania og begynte å jobbe som personlig trener i 2017. Jeg har mange års erfaring med generell styrketrening og olympisk vektløfting og har tidligere konkurrert aktivt i sistnevnte.


Målet mitt som personlig trener er at du skal oppnå målene dine. For å få til dette trenger du en plan. En plan som systematisk gjør deg bedre over tid og som til slutt lar deg oppnå dine mål. Hvordan denne planen ser ut vil komme an på dine ferdigheter, som er viktige faktorer når jeg skal utarbeide den beste fremgangsmåten for deg.


Jeg har også kompetanse innenfor ernæring og livsstilsendring. Hva du spiser og hvor mye du spiser er de viktigste faktorene for folk som vil ned i vekt og endre kroppssammensetning. Det er også viktig med hensyn til prestasjon innen ulike idretter. Målet mitt er derfor å gjøre folk klar over hvor stor innvirkning dette har på både helse og prestasjon.

Org.nr: 918652493

Tlf: 51314545

E-post: Send oss  en e-post her

Adresse: Flatbyveien 13, 1930 AURSKOG.

© Copyright - Aura Trening og Helse AS, 2019

HANOLOGIN - ADMINLOGIN - BOOSTLOGIN