BasisBall

BasisBall

Ønsker du funksjonell trening? Da bør du teste Basisball. Kondisjon, styrke, mobilitet og balanse i en og samme time!

BasisBall er vårt verktøy i basistreningen. Formålet med treningen er at det skal være gøy og effektivt. Du blir sterk og funksjonell, og det er svært skadeforebyggende. Alle kan trene BasisBall, fra nybegynner til topptrent, fordi øvelsene kan tilpasses individuelt til ditt nivå. BasisBall er en fantastisk treningsform som du bare må prøve!


BasisBall er et gruppetreningskonsept bygget på generell basistrening. Vi bruker BasisBallen, en medisinball med håndtak i konseptet. Gjennom ulike øvelser utfordrer og påvirker vi din spenst, mobilitet, koordinasjon, styrke, hurtighet og utholdenhet. Treningen har høy overføringsverdi til andre bevegelsesmønster, og øker din kapasitet til å prestere bedre både i hverdagsliv, fysiske aktivitet og idrett.


I BasisBall konseptene trener vi i fellesskap. Teamfølelse er viktig, men vi er likefullt opptatt av at man skal finne sitt individuelle nivå og hele tiden jobbe ut ifra din individuelle basis. Derfor passer BasisBall for alle! 

Konseptet vi kjører er BasisBall Raw®


BasisBall Raw® er en basistime med fokus på funksjonelle styrkeøvelser. Komplett treningseffekt for hele kroppen satt sammen av allsidige basisøvelser. Styrke, kraft og koordinasjon i et relativt høyt tempo.


Det er Birgitte Brøtmet som er vår BasisBall-instruktør. 


Hun har time hver onsdag.


Timen varer i 55 minutter.

Ditt lokale treningssenter!